0318-830376 info@docco.nl

DOCCO Tools

Koppelingen en systeemintegraties voor uw kantoor
~

Single-sign-on

Gebruikt u een klantportaal? Dan is het handig en overzichtelijk als uw klanten één voordeur kennen. Van hier uit kan uw klant dan doorklikken naar zijn online administratie, salarispakket, scanoplossing of dashboard. Dit wordt ook wel single-sign-on genoemd. We bouwen deze koppelingen voor u op maat. Veiligheid staat hierbij voorop.

Integraties

Dubbel werk of handmatig is soms onvermijdelijk, maar in elk geval niet nastrevenswaardig in onze beleving. Daarom helpen we kantoren bij het vinden of zelf ontwikkelen van integraties tussen software. Ook wel koppelingen genoemd. Vaak is dit maatwerk, maar niet altijd. We adviseren u graag over de verstrekkende mogelijkheden van procesautomatisering. Waar nodig duiken we de techniek in!

Handige oplossingen

Soms is het gewoon prettig om even een aantal tips & trucks te krijgen die u op weg helpen bij digitalisering. Met welke app kan ik papierloos vergaderen? Hoe kan ik handig een medewerkers- of klanttevredenheidsonderzoek digitaal opzetten? Kan ik automatisch mijn CRM systeem laten verrijken? Wat kan ik met narrowcasting?

We hebben legio tips voor u!

9

Integraties voor bijvoorbeeld AFAS

Recent hebben we een aantal integratietools gemaakt;

-Single-sign-on AFAS Outsite naar Twinfield
-Single-sign-on AFAS Outsite naar Visionplanner
-Synchronisatie Reeleezee Portal en AFAS
-KvK stukken vanuit uw rapportagesoftware laten accorderen via Outsite:

9

Niet printen, maar wel digitale stukken in huisstijl?

Het afdrukken van officiële stukken op briefpapier om ze vervolgens weer in te scannen. Het gebeurt volop in onze branche! Niet nodig, want hier is een eenvoudige oplossing voor. Ongeacht welke software u gebruikt! Desgewenst wordt uw handtekening toegevoegd. Dat scheelt een hoop inefficiency.

9

Neem contact op met

Reindert Doorn

Reindert Doorn

Contactpersoon voor DOCCO Tools

Eens praten over integratietools voor uw kantoor?

Neem direct contact op
Share This