0318-830376 info@docco.nl

“Soms heb ik het gevoel dat we allemaal het wiel aan het uitvinden zijn”. Het is een uitspraak die we bij kantoren met regelmaat horen. De hoeveelheid IT ontwikkelingen die op het kantoor afkomen zijn enorm. Sommige kantoren hebben voldoende expertise in huis en andere kantoren zijn afhankelijk van leveranciers en adviseurs. Juist die laatste groep kantoren is sterk zoekende naar een juiste koers en wil graag sparren over marktontwikkelingen. Soms introduceren we kantoren met een soortgelijk applicatielandschap aan elkaar, zodat er onderling ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In andere gevallen schuiven wij als DOCCO vier tot zes keer per jaar aan bij een (strategisch) IT-overleg.

Als het gaat om specifieke vragen, dan is het fijn om die snel aan concullega’s te kunnen stellen. Daarom zijn we in december gestart met een LinkedIn-groep voor IT-management. Met als doel een platform voor kennisdeling te creëren. Bij de introductie had het nog de naam “IT-managers”, maar dat is te beperkt. Het is een groep voor iedereen die werkzaam is binnen een administratie- of accountantskantoor en een voortrekkersrol heeft op IT-gebied. Soms is dat de vennoot, soms de IT-manager, soms de assistent of de applicatiebeheerder.

Al meer dan 40 kantoren hebben zich inmiddels aangemeld op de LinkedIn-groep.

Meld je ook aan: IT Management @ Accountancy

“Ben jij werkzaam binnen een accountants- of administratiekantoor en betrokken bij ICT? Deel dan je kennis en ervaringen binnen deze netwerkgroep. Of het nu gaat om slimme oplossingen, het delen van ervaringen of het stellen van vragen aan concollega’s: het kan allemaal. Samen kunnen we succesvol innoveren, daar gaat het om!”

Share This