0318-830376 info@docco.nl

opening_flyerOp 10 juli openen we een nieuw kantoor in Veenendaal: de ICT Valley! Het is een nieuwe stap voorwaarts die past bij de groei die DOCCO doormaakt. Direct aan de A12 tref je het kantoor aan, gelegen op het representatieve kantoorvillapark Gildenhof. Het nieuwe kantoor zal dienen als een flexibele ruimte waar uitvoering van werk en ontmoetingen hand-in-hand gaan.

Het bestaande kantoor in Hilversum blijft ook bestaan en zal voornamelijk voor grotere bijeenkomsten en relatieavonden gebruikt blijven worden. Door de opening in Veenendaal ontstaat er een betere bereikbare locatie die centraal gelegen is. Het kantoor is inmiddels in gebruik genomen en is reeds een ontmoetingsplaats voor collega’s, relaties en klanten.

pand1

Je treft er geen traditionele bureaus of vergaderruimten aan, maar komt binnen in een ruimte die de aanpak van DOCCO weerspiegelt. In de beleving van DOCCO ‘het nieuwe werken’ pur-sang. Vanzelfsprekend is er volop rekening gehouden met duurzaamheid en worden relaties voorzien van bijzondere koffie- en theespecialiteiten.

Op vrijdag 10 juli vind er een feestelijke opening plaats. Dit begint met een officiële opening door de wethouder, een aansluitende bedrijvenlunch en een borrel voor relaties in de (na)middag!
Kom je ook een keer kijken en/of wil je de opening bijwonen? Neem even contact op!

Share This