0318-830376 info@docco.nl

DOCCO maakte vorige week bekend dat in 2017 alweer de 4e editie van de Accountancy Expo gaat plaatsvinden. Op dinsdag 20 juni zal De Loods te Nijkerk weer het decor vormen, maar in een compleet vernieuwde en extra ruime opzet. Daarmee moet de Accountancy Expo de meest verrassende beurs rond ICT-innovaties in de accountancybranche blijven. Nieuw dit jaar is daarnaast de exclusieve samenwerking tussen DOCCO en AccountantWeek én een verbeterde themagerichte programma line-up.

De Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét ICT-evenement voor accountants. Net als in de voorgaande drie edities kunnen honderden bezoekers rekenen op een inspirerend event gericht op onderlinge ontmoetingen rond ICT-innovatie en accountancy. Wegens het doorslaande succes zal de Accountancy Expo ruimer worden opgezet. Zo zijn er in meerdere speciale themaruimtes sessies met aandacht voor de facetten waar de accountant in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft. Uiteraard is er volop ruimte om alles te ontdekken over de nieuwste tools, koppelingen en toekomstige ontwikkelingen van innovatieve ICT leveranciers. Ook zal de bezoeker worden geïnspireerd door diverse sprekers op het gebied van ondernemerschap, strategie en persoonlijke ontwikkeling.

AccountantWeek.nl informeert over zaken die voor accountants, medewerkers van MKB-accountantskantoren en hun klanten écht relevant zijn.  De redactie van AccountantWeek zal in de maanden voorafgaand aan de Accountancy Expo exclusief verslag doen van het programma. Op deze website worden alle nieuwtjes, de sprekers en exposanten gepresenteerd. Ook komen er voorproefjes van de discussies en presentaties die je op de Accountancy Expo kunt verwachten. Daarnaast gaan DOCCO en AccountantWeek in de organisatie samenwerken om weer een succesvolle editie van de Accountancy Expo neer te zetten.

Blijf op de hoogte via de website, social media en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief van AccountantWeek.

Gratis inschrijven voor de ‘vroege vogels’

Bezoek Accountancy Expo met 100% korting door gebruik te maken van de code Beleef@AccExpo2017.
Ontdek het meest vernieuwende evenement in de accountancybranche.

Laat je inspireren, ontmoet en beleef. Toegangskaarten zijn HIER verkrijgbaar.

Als exposant aanwezig zijn op de Accountancy Expo?
Neem direct contact op: mdavidse@accountancyexpo.nl of ga HIER naar de website.

Share This