0318-830376 info@docco.nl

Workshop Verandermanagement

Primair richten op verwerking van administratie voor de klant is verleden tijd voor administratiekantoren. Een advies gedreven werkwijze en sturen op afwijkingen is essentieel. Dit lijkt voor veel kantoren een utopie. Medewerkers zijn namelijk niet gewend aan deze werkwijze. Het vraagt veel van een medewerker om vaste patronen na jaren te veranderen.

Echter kan het kantoor niet stilstaan. Er moet worden meegegaan met de tijd. Dit betekent dat vele processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd kunnen worden. De techniek is voor handen, de cruciale vraag is: hoe krijg ik mijn medewerkers mee? Zodra medewerkers achter de veranderingen staan, gaan ze meebouwen aan het kantoor van de toekomst. Hierdoor ontstaat ruimte om ook klanten mee te nemen in deze innovatieve tijdperk.

Tijdens deze interactieve training wordt hier dieper op in gegaan. Wat houdt veranderen in en hoe voer ik dit door in mijn organisatie? Hoe staat mijn team ervoor en wat voor leiderschapsstijl past hierbij? Daarnaast: wat voor een weerstand kan ik verwachten bij deze ontwikkelingen en hoe ga ik hier mee om? In deze training wordt met name aandacht besteed aan de menselijke kant van een kantoortransitie.

. 

 

Interesse in de Workshop Verandermanagement?

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This