0318-830376 info@docco.nl

Softwareselectie

Waarschijnlijk werk je al aan aantal jaren met de software die je dagelijks ondersteunt bij de uitvoering van je werkzaamheden. Er komen steeds meer softwareoplossingen op de markt die dezelfde functionaliteit bieden of die iets totaal nieuws in de markt zetten. Wellicht ben jij ook bezig om softwarepakketten tegen het licht te houden en te onderzoeken of er nu iets in de markt beschikbaar is wat beter bij het kantoor past.

DOCCO kan op unieke wijze je kantoor faciliteren bij het selectietraject. Wij kennen de belangrijkste spelers in de markt en kunnen je ondersteunen bij het compleet krijgen van de eisen en wensen van de verschillende pakketten. Daar gebruiken we handige tools voor.

Omdat het kiezen (en het overzien van de keuze) voor nieuwe software waarschijnlijk geen dagelijkse kost is voor jou doe je er goed aan om onze hulp in te schakelen! Als onafhankelijk adviseur voeren wij deze keuzetrajecten namelijk wél met grote regelmaat uit. Met die ervaring kunnen we jou doeltreffend begeleiden. We kunnen bijvoorbeeld heel snel een impact inschatting voor je maken of je wijzen op veel voorkomende plussen en minnen.

Oplossingen waar kantoren zich op dit moment het meest naar oriënteren zijn op het gebied van: 

  • CRM en projectadministratie
  • Administratie(straat)
  • Portal/online samenwerken

Let wel: uiteindelijk maak je altijd zelf de keuze voor het uiteindelijke softwarepakket. Deze keuze zullen wij niet voor je (kunnen) maken!

Wij helpen je op een eigentijdse wijze met:

  • Het opstellen van een programma van eisen en wensen, waarbij je collega’s bijvoorbeeld kunnen stemmen op gewenste functionaliteiten.
  • Het opstellen van een RFI, RFP en RFQ, waarbij we bijvoorbeeld geen lange lijsten in Excel maken, maar online samenwerken met (potentiële) aanbieders.
  • Het verzorgen van interactieve workshopsessies met (potentiële) aanbieders.
  • Het reviewen van aanbiedingsvoorstellen.

Interesse in het Software Selectietraject?

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl