0318-830376 info@docco.nl

Quickscan IT & Proces

Hoe haal ik meer uit mijn bestaande ICT-omgeving en welke verbeterpunten zijn er mogelijk? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen die ik slim kan inzetten? Is mijn ICT-omgeving veilig en compliant? En waar staan we als kantoor qua digitalisering? Als jij jezelf deze vragen stelt, dan geeft de ICT-scan hierop antwoord.

In deze quickscan houdt DOCCO jouw huidige ICT-landschap en -processen tegen het licht. Hierbij wordt gekeken naar gebruik van de applicaties, mogelijke integraties, beveiliging en AVG en de wijze waarop procesmatig wordt gewerkt met de toepassingen.

De scan wordt in één dagdeel bij het kantoor afgenomen met interviews (met optioneel één dagdeel voor het opstellen van de rapportage met de bevindingen en aanbevelingen). De interviewronde begint bij de directie, waarna key-users en secretariaatsmedewerkers gehoord worden. Optioneel kunnen de uitkomsten in een (directie)bespreking gepresenteerd worden. Bij kleinere kantoren kan de rapportage achterwege blijven en de bespreking direct aan het einde van het dagdeel plaatsvinden.

Tip: vaak wordt deze ICT-scan gecombineerd met een ICT-raodmap/strategie bepaling in samenwerking met het MT. Zo heb je 1. je ICT-strategie helder en 2. sluit je deze aan bij de directe verbeterpunten die uitgelijnd zijn met je ICT-strategie en 3. ga je aan de slag met het behalen van je kantoordoelstellingen met inzet van de juiste ICT-middelen.. 

 

Interesse in de Quickscan IT & Proces?

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl