0318-830376 info@docco.nl

Portal Proces Game

Een klantportaal inzetten is geen sinecure. Dat hebben veel accountantskantoren inmiddels ontdekt na jaren van ploeteren. De inzet van een klantportaal raakt héél veel bedrijfsprocessen, vraagt wat van je collega’s én van je klanten. Omdat je je geen misstap wilt permitteren is een goede voorbereiding essentieel.

Het team van DOCCO, dat ooit was gestart vanwege haar succes met de inzet van klantportalen bij accountantskantoren, heeft ruime ervaring in het begeleiden van kantoren. De kennis en kunde van het team rond aanpalende onderwerpen als SBR, digitaal ondertekenen, systeemintegraties en  verandermanagement komen daarbij samen.

Vanuit deze ervaring heeft DOCCO in 2019 een speciale ‘simulatiegame’ ontwikkeld. Tijdens een interactieve sessie wordt de inrichting van een klantportaal en het effect op je kantoorprocessen van a-tot-z doorgesproken. Uiteraard komen daarbij voldoende praktijktips naar voren die van waarde zijn voor een succesvolle uitrolstrategie.

Dat is een ideale voorbereiding voor de inzet van een klantportaal in je kantoor. De consultant van je softwareleverancier kan aan de hand van deze voorbereidingen het portaal doeltreffend inrichten en jij beschikt over de juiste ‘output’ om je kantoororganisatie mee te nemen in de nieuwe (digitale) werkelijkheid.

Het (her)inrichten van je processen rond het klantportaal raakt vaak meerdere onderdelen binnen je kantoor en meerdere softwareapplicaties. DOCCO is uitstekend in staat om met een brede marktkennis jouw kantoorsituatie goed te overzien. Ook portaalleveranciers kiezen er daarom regelmatig voor om ons in te schakelen!

Maak ook jouw portaal-uitrol een succes en bereid je voor met deze simulatiegame!

 

Interesse in de Portal Proces Game?

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This