0318-830376 info@docco.nl

Contract Review

Steeds meer kantoren kiezen voor het uitbesteden van de (technische) IT-omgeving. Soms door een keuze voor een datacenter of hostingaanbieder. Of door de inzet op volledig browserbased werken. Redenen voor uitbesteding zijn bijvoorbeeld een focus op de kernactiviteiten, verouderde hardware of ontoereikende beveiligings- of continuïteitswaarborgen bij IT- in eigen beheer.

DOCCO helpt doorlopend kantoren die met dit vraagstuk te maken hebben. Zowel in de aanvangsfase (formuleren van de businesscase), selectiefase (gestructureerd en doordacht selectietraject) en de implementatiefase.

Vanuit deze ervaring bieden we ook een verkorte contractreview aan. Dit helpt jouw kantoor met name als je het uitbestedingstraject zelf organiseert, maar wel graag tijdseffectief gebruik maakt van externe en onafhankelijke expertise. Nog voordat je een nieuwe overeenkomst sluit met de aanbieder van jouw voorkeur houden we jouw situatie langs onze speciale ‘uitbestedingschecklist’. We voorzien je van praktijktips, aandachtspunten waar je zelf nog niet aan gedacht hebt en attentiepunten die we markeren in de nieuw te sluiten overeenkomst.

 

Interesse in een Contract Review?

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This