0318-830376 info@docco.nl

Consultancy

Lees meer over onze expertises
Bekijk de softwarepakketten

Software-consultancy

Naast dat DOCCO helpt om de missie en visie te vertalen naar een IT-strategieplan en het bieden van ondersteuning bij het realiseren van operationele IT-doelstellingen hebben wij kennis van meer dan 200 aanbieders in de accountancymarkt.

In een tiental softwarepakketten hebben we ons verder verdiept en bieden we ook consultancy, waaronder AFAS, MLE, Unit4, Exact, Visionplanner, Visma,  PinkWeb en Microsoft. Bijvoorbeeld bij de inrichting, voor optimalisatie, training en  functioneel beheer. Je kunt deze werkzaamheden rechtstreeks bij ons inplannen.

DOCCO Interim Professionals

Daarnaast kan DOCCO vanuit haar expertise binnen de accountancy branche voorzien in een passende oplossing door inzet van onze Interim Professionals. Deze kwalitatief hoogwaardige professionals werken met plezier mee in bestaande teams en leveren meerwaarde op diverse gebieden binnen IT in een financiële omgeving. DOCCO kent haar specialisten goed en is selectief in het toevoegen van kandidaten aan haar netwerk.

Elk bedrijf kampt op regelmatige basis met een tijdelijke vraag naar extra capaciteit of inzet van specifieke expertise van bijvoorbeeld een bepaalde applicatie, eventueel voor een langere periode. Dit kan gaan om capaciteit bijschakelen op korte termijn, maar ook vroegtijdig vastleggen van expertise voor een toekomstige implementatie. Voor zowel kortdurende opdrachten als detachering voor een langere periode.

Daarnaast kunnen wij vanuit onze expertise uiteraard ook hulp bieden met de selectie van vast IT-personeel binnen je kantoor.

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie

Softwarepakketten

AFAS Software

Maak je als accountantskantoor of admini-stratiekantoor gebruik van AFAS Software, maar ontbreekt de tijd of kunde om meer uit de software te halen? We hebben hier unieke expertise in. 

AuditCase

Benieuwd of jij het maximale uit AuditCase haalt? Doe direct een quick-scan en ontvang verbetersuggeties! DOCCO helpt bij het implementeren van AuditCase.

CaseWare Cloud

Het online platform van CaseWare richt zich op samenwerking met de klant en medewerkers onderling, maar biedt ook mogelijkheden voor analyse en monitoring. Meer weten?

 

Exact Online

Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche.

MLE

Met MLE samenstel genereert u als accountant in één werkproces een jaarrekening, publicatiestukken, een accountantsrapport, een samensteldossier en een SBR instance. Wij helpen daarbij.

Office 365

Maak je als accountantskantoor of administratiekantoor gebruik van Office365, maar ontbreekt de tijd of kunde om meer uit de software te halen dan alleen Word, Excel en Outlook?

Pinkweb

Een implementatie van een klantportaal is vaak een veelomvattend project. Het is geen interne ICT gelegenheid, maar raakt klantcommunicatie, vaktechniek én werkprocessen. Hulp nodig?

Unit4

Sinds de start van DOCCO zijn we goed thuis in de software van Unit4. We hebben veel ervaring met softwareconsultancy en inhoudelijk advies vanuit het gebruik in de praktijk.

Visionplanner

Heb je hulp nodig bij het inrichten van standaard dashboards die te gebruiken zijn voor de meeste klanten of juist dashboards die ingaan op specifieke wensen van je klant? DOCCO helpt.

Visma.net

Dit brede samenwerkingsplatform raakt proces, mens en techniek bij zowel het kantoor als haar  klanten. Wij helpen bij het integraal implementeren en begeleiden kantoren in dit proces.

Share This