0318-830376 info@docco.nl

Consultancy

Lees meer over onze expertises

Software-consultancy

Naast dat DOCCO helpt om de missie en visie te vertalen naar een IT-strategieplan en het bieden van ondersteuning bij het realiseren van operationele IT-doelstellingen hebben wij kennis van meer dan 200 aanbieders in de accountancymarkt.

In een tiental softwarepakketten hebben we ons verder verdiept en bieden we ook consultancy, waaronder AFAS, MLE, Unit4, Exact, Visionplanner, Visma,  PinkWeb en Microsoft. Bijvoorbeeld bij de inrichting, voor optimalisatie, training en  functioneel beheer. Je kunt deze werkzaamheden rechtstreeks bij ons inplannen.

DOCCO Interim Professionals

Daarnaast kan DOCCO vanuit haar expertise binnen de accountancy branche voorzien in een passende oplossing door inzet van onze Interim Professionals. Deze kwalitatief hoogwaardige professionals werken met plezier mee in bestaande teams en leveren meerwaarde op diverse gebieden binnen IT in een financiële omgeving. DOCCO kent haar specialisten goed en is selectief in het toevoegen van kandidaten aan haar netwerk.

Elk bedrijf kampt op regelmatige basis met een tijdelijke vraag naar extra capaciteit of inzet van specifieke expertise van bijvoorbeeld een bepaalde applicatie, eventueel voor een langere periode. Dit kan gaan om capaciteit bijschakelen op korte termijn, maar ook vroegtijdig vastleggen van expertise voor een toekomstige implementatie. Voor zowel kortdurende opdrachten als detachering voor een langere periode.

Daarnaast kunnen wij vanuit onze expertise uiteraard ook hulp bieden met de selectie van vast IT-personeel binnen je kantoor.

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie

Share This