0318-830376 info@docco.nl

Sinds 2014 is DOCCO actief op het gebied van trainingen en educatie binnen de accountantsmarkt. Met regelmaat worden incompany trainingen verzorgd en wordt DOCCO door branchepartijen gevraagd educatie te verzorgen. Vorig jaar is dit aanbod inhoudelijk versterkt, zijn open trainingen toegevoegd en is de PE-accreditatie verkregen van het Cedeo.

De accreditatie verplicht DOCCO om een hoge kwaliteitsborging te realiseren. Dit geldt zowel voor de organisatie van trainingen, de rol van de docenten als voor de inhoudelijke kwaliteit.

Recent heeft DOCCO een audit van Cedeo gekregen, die de kwaliteit van het aanbod en de onderwijsinstelling toetst. Naast de hoge waarderingsscore’s voor de trainingen van de cursisten, heeft DOCCO nu de definitieve erkenning van Cedeo gekregen voor de komende drie jaar. DOCCO zal dan ook haar trainingsaanbod (met PE) als gecertificeerde onderwijsinstelling uitbreiden.

Zie hieronder voor de trainingen die bij DOCCO in Veenendaal worden verzorgd, standaard met maaltijd. Geïnteresseerd in een incompany training op het gebied van IT & Verandermanagement, bijvoorbeeld over SBR, Informatiebeveiliging, online samenwerken? Stuur ons dan een mail (info@docco.nl).

Share This