0318-830376 info@docco.nl

Accountancy Bootcamp 2016Bootcamp; het angstzweet breekt bij velen al uit wanneer ze het woord alleen al horen. Want afzien, incasseren en soms zeer pijnlijke spieren – dat hoort onlosmakelijk bij een bootcamp. Een bootcamp is dan ook geen programma van een paar laffe uurtjes midden op de dag, maar staat voor een intensief (ontwikkelings)programma dat een paar dagen in beslag neemt. Een vrijwillige fysieke en/of mentale ‘marteling’, waar je altijd door groeit.

Van 5 t/m 7 oktober 2016 organiseren wij de Accountancy Bootcamp. Op een rustieke locatie aan de Utrechtse Heuvelrug is er plek voor 24 moedige, jonge high potentials binnen accountantskantoren. Daarmee worden niet alleen vrouwen en mannen bedoeld die de ambitie hebben om vennoot te worden, maar die ook het lef hebben om deze bootcamp vól in te gaan. Met drie man sterk vanuit DOCCO en een heel aantal ingehuurde trainers en coaches wordt een intensief en boeiend 360°-programma geboden.

Soft skills en leiderschap

Tijdens de bootcamp analyseren we het beeld van de professional van de toekomst. Welke competenties en (soft) skills heeft die professional nodig om zakelijk optimaal te functioneren, zowel persoonlijk als voor zijn of haar kantoor? Wat werkt wel, wat werkt niet en wat werkt vooral goed in combinatie? We leggen ook een stevige link naar persoonlijk leiderschap, omdat sterk leiderschap direct correleert met de overlevingskansen van je kantoor. Want al word je niet geboren als leider pur sang, dan nog kun je met slimme strategieën en tips een heel eind komen! Dit – en heel veel meer – delen we met jou als deelnemer tijdens deze speciale personal bootcamp voor accountancyprofessionals.

De juiste spirit!

Overigens: als er ook maar één houding is waar je niet mee wegkomt tijdens de bootcamp, dan is het een passieve, afwachtende houding. We dagen je uit om flink te sparren met geestverwanten; wrijving geeft glans! Ook schrijf je tijdens deze drie dagen een concreet eigen ontwikkelingsplan en pitch je dit voor de groep, waarna je ditzelfde doet voor het vennotenteam van je kantoor. Je gaat dus echt met iets waardevols naar huis. Heb jij genoeg spirit en talent voor deze bootcamp? Kom maar op als je durft!

www.accountancybootcamp.nl

Share This