0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & Verandermanagement - http://www.docco.nl

Op 19 november organiseert het SRA in samenwerking met DOCCO een bijeenkomst:

ICT veranderingen: strategische afwegingen en operationele tegenslagen

Hoe neemt u uw mensen mee in ICT veranderingstrajecten?

Een hoeveelheid aan ICT-ontwikkelingen passeert de revue. U ziet de snelheid van verandering en beseft de noodzaak om ook te veranderen. U kiest de gewenste mix van ICT-middelen om uw kantoor verder te helpen en dan … ? Nieuwe werkprocessen. Maar hoe verandert u eigenlijk uw organisatie en uw collega’s? En hoe verandert u zelf?

In een interactieve sessie nemen Dirk Kreijkes en Reindert Doorn u mee in een zoektocht op het snijvlak van ICT- en verandermanagement. Ontdek de dimensies van verandering en leer hoe deze kennis u verder helpt naar succesvolle implementaties. U krijgt inzicht in uw denkwijze als het gaat om veranderen, waardoor u beter in staat bent vorm te geven aan veranderingen.

Aan de hand van een case over de implementatie van een portal delen Dirk en Reindert hun ervaringen en geven u concrete handvatten hoe u om kunt gaan met de up’s en down’s waarmee u in ICT-projecten wordt geconfronteerd.

Na deze sessie kunt u met de opgedane kennis en de nodige inspiratie op zak in uw eigen organisatie aan de slag!

Graag nodigen wij u uit voor deze interactieve sessie bij SRA op:

Dinsdag 19 november van 14:30 – 17:30 uur

Aanmelden kan per e-mail (automatisering@sra.nl) of via de website van SRA.

De prijs voor deelname bedraagt € 125,- (excl. BTW) voor SRA-leden. Niet-SRA-leden betalen € 199,- (excl. BTW). Voor RA’s en AA’s zijn aan deze bijeenkomst 3 PE-Punten verbonden.

Wij zien u graag op dinsdag 19 november a.s. !

Share This