0318-830376 info@docco.nl

Sinds deze week biedt Auxilium Adviesgroep BV in samenwerking met DOCCO een breed palet aan IT-diensten aan aangesloten kantoren. Een efficiënte en optimale inzet van IT wordt voor accountantskantoren steeds belangrijker. Door een nauwe samenwerking met DOCCO aan te gaan speelt Auxilium in op deze groeiende behoefte en breidt zij haar diensten als serviceorganisatie voor accountantskantoren verder uit.

 

De ontwikkelingen op IT-vlak stapelen zich op maar accountantskantoren weten hier niet altijd even goed mee om te gaan. John Weerdenburg, directeur bij Auxilium Adviesgroep licht toe: “Kantoren komen steeds vaker met IT-vragen naar ons toe. Ze zijn op zoek naar ondersteuning en hebben behoefte aan een sparringpartner. Door samenwerking met DOCCO kunnen we hierin voorzien.” In de afgelopen jaren is DOCCO uitgegroeid tot een toonaangevend onafhankelijk IT-adviesbureau waarbij innovatie en slagkracht hand in hand gaan. DOCCO is gestart in 2013 en werkt met adviseurs die allen een achtergrond in de accountancy kennen. De kracht van DOCCO is dat zij tussen de IT-leveranciers en accountantskantoren instaat waardoor zij snel kan schakelen en weet wat er bij beide partijen speelt.

 

Door de ontwikkelingen op IT-vlak van de afgelopen jaren is ook de dienstverlening van DOCCO aan het verschuiven. Dirk Kreijkes, directeur bij DOCCO legt uit: “In de beginperiode ondersteunden we kantoren vooral bij implementatietrajecten. Nu zie je een tendens ontstaan dat kantoren vaker een beroep op ons doen op het gebied van strategievorming en advisering. Kantoren vinden het prettig te kunnen sparren met een innovatieve partij die in de verschillende trajecten ook nog eens out-of-the-box aanpak hanteert.”

 

Deze nieuwe samenwerking is voor beide partijen interessant. Naast de uitbreiding van de dienstverlening voor Auxilium Adviesgroep betekent het ook dat aangesloten kantoren sneller – tegen gunstige voorwaarden – kunnen schakelen en beter kunnen anticiperen op de ontwikkelingen die de komende jaren op ons af gaan komen.

 

Over Auxilium Adviesgroep

Auxilium Adviesgroep is een serviceorganisatie voor MKB accountants. De adviseurs van Auxilium zijn specialisten in accountancy, pensioen, financiële en estate planning, huwen en scheiden, familie- en erfrecht, belastingadvies, juridisch advies, bedrijfsadvies, financieren, salarisverwerking, HRM en verzuim. Accountants kunnen op ons rekenen! Als het nu gaat om kantoorondersteuning, adviestrajecten of permanente educatie.

 

Over DOCCO
DOCCO is een toonaangevend IT-advies en innovatiebureau met maar één focus: de markt van accountants- en administratiekantoren. Als geen ander is zij op de hoogte van IT-ontwikkelingen in deze markt. Alle topadviseurs hebben gewerkt in de accountancypraktijk, zijn onafhankelijk van leveranciers en hanteren een out-of-the-box werkaanpak. Impactvolle IT projecten verdienen een integrale aanpak. Een blik die verder gaat dan techniek alleen! Met aandacht voor proces (optimalisatie) en bovenal aandacht voor de medewerker. Pas dan sorteer je effect. Door aspecten uit de veranderkunde toe te voegen aan IT projectmanagement weet DOCCO als geen ander mensen mee te nemen in (IT) transities!

 

 

Share This