0318-830376 info@docco.nl

Gepubliceerd door Accountantweek

Arjen Lubach, de succesvolste cabaretier en televisiepersoonlijkheid van dit moment, is de afsluitende spreker op Accountancy Expo 2018.

Accountancy Expo vindt plaats op 19 juni in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Alle professionals van accountant- en administratiekantoren zijn welkom. Schrijf je hier alvast gratis in met code DOC18. Arjen Lubach zal de afsluitende keynote verzorgen. Dat wordt genieten!

De cabaretier en televisiepresentator Arjen Henrik Lubach (Groningen, 1979) kreeg vooral bekendheid door zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO. ‘America first, the Netherlands second’: de video waarmee hij ons land voorstelt aan de kersverse Amerikaanse president Donald Trump is de best bekeken YouTube-video van 2017. Liefst 10,7 miljoen keer werd het satirische filmpje bekeken. Behalve televisie staat Lubach vanaf eind dit jaar solo op de planken. De tv-maker werkt aan een theatertournee, Arjen Lubach LIVE, waarmee hij vanaf december door het land trekt. Bezoekers van Accountancy Expo kunnen alvast genieten van zijn briljante satire.

Tijdens Accountancy Expo 2018 gaan we aan de slag met het gereedschap dat je vandaag kunt inzetten om jouw onderneming nog succesvoller te maken. De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Je kunt voor praktisch advies en inspiratie terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering met de inzet van IT.

Ontmoet ruim 80 IT-partners
Dit jaar kun je meer dan 80 toonaangevende IT partners ontmoeten. De opzet van de Expo zorgt ervoor dat jij je tijd heel efficiënt kunt besteden en je in 1 middag een goed overzicht hebt van bestaande en nieuwe systemen, platformen en tools. Tijdens de Expo kun je ook deelnemen aan een gratis APK voor accountantskantoren.

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kom je helemaal in de stemming om de klus op jouw kantoor te gaan klaren. We steken de handen uit de mouwen en met het juiste gereedschap bouwen we verder aan onze onderneming. Niet die dag erop, niet na een week, maar op de dag zelf. Bouw je op 19 juni ook mee aan jouw ‘kantoor van vandaag’? Schrijf je hier alvast gratis in voor Accountancy Expo 2018 met code DOC18 en verzeker je van een plek.

Share This