0318-830376 info@docco.nl

AFAS koppelingen

Maak je gebruik van AFAS Software, maar mis je net die integratie met een andere applicatie? We hebben inmiddels meerdere koppelingen ontwikkelt, die generiek inzetbaar zijn. Een greep uit de collectie:

AFAS KvK-koppeling

Gebruik je de rapportagesoftware van Unit4 of Infine en AFAS OutSite om klanten stukken te laten accorderen, dan biedt AFAS een ingang (webservice) om deze publicatiestukken als dossieritem aan te bieden voor akkoord (zowel intern, als extern). Er is echter een stukje techniek nodig om deze ‘ingang’ aan te spreken.

Deze koppeling hebben we ontwikkelt en zorgt ervoor dat zowel de XBRL als leesbare PDF tegelijk aan AFAS worden aangeboden. Een zeer efficiënt proces, want na akkoord van de klant wordt de publicatie direct gedeponeerd!

Bekijk alle details in de productsheet!

AFAS Single sign-on

Klanten geef je toegang tot te accorderen documenten of dossierstukken via OutSite, maar deze klanten maken ook gebruik van Twinfield of bied je inzicht in de financiële situatie via Visionplanner. Onhandig om klanten dan twee of drie keer in te laten loggen!

We hebben twee SSO’s ontwikkeld, die beiden middels een integratiepagina de mogelijkheid bieden om vanuit AFAS OutSite door te klikken naar Twinfield of Visionplanner. Uiteraard zonder nogmaals in te hoeven loggen.

De SSO’s worden los aangeboden en verschillen ook qua techniek.

AFAS Reeleezee koppeling

Maak je gebruik van AFAS CRM, maar bied je aan klanten het Reeleezee Portal aan voor te accorderen aangiften en documenten? Dan vindt de opslag van CRM-gegevens op twee plekken plaats. Gelukkig bieden zowel AFAS als Reeleezee de mogelijkheid om middels webservices gegevens op te halen en aan te bieden.

We hebben op CRM-niveau een koppeling ontwikkelt. Vanuit AFAS roepen we een GetConnector aan op basis van de gegevensverzameling Contactpersonen. Deze gegevens vertalen we naar de structuur en inrichting van Reeleezee Portal en bieden deze hier vervolgens aan. Bestaande gebruikers worden geüpdate en nieuwe worden aangemaakt.

Met een paar klikken zijn nieuwe gebruikers toegevoegd aan het portal en klanten zien altijd hun persoonlijke gegevens zoals deze ook in AFAS CRM zijn vastgelegd! Wel zo netjes.

AFAS C-Profile

Het adviesportaal van C-Profile biedt een ‘binnen-‘ en ‘buitenkant’. De klant logt in op zijn klantomgeving en binnen kantoor wordt vooral het adviseursgedeelte gebruikt. Maak je gebruik van AFAS Software voor o.a. je CRM, dan is het handig om vanuit InSite direct door te kunnen klikken naar de klantkaart binnen C-Profile!

De koppeling is ontwikkeld en kan als integratiepagina beschikbaar worden gesteld via InSite.

Meer informatie kan Jorrit het je beste geven. Zijn contactgegevens vind je hiernaast.

Productsheet AFAS-KVK

Lees de productsheet over een generieke koppeling Unit4 Audition en AFAS Outsite voor XBRL publicatiestukken!
Reindert

Reindert

Adviseur bij DOCCO

Neem contact op met Reindert als je meer wilt weten of ook behoefte hebt aan een slimme integratie!

reindert@docco.nl

Share This