0318-830376 info@docco.nl

AFAS Consultancy

Maak je als accountantskantoor of administratiekantoor gebruik van AFAS Software, maar ontbreekt de tijd of kunde om meer uit de software te halen? Bijvoorbeeld voor het inrichten van workflows, het gebruik van InSite en het OutSite klantenportaal? Vanuit DOCCO kunnen we je hierbij helpen! Wij kennen als geen ander de accountancy processen en beschikken daarbij over ruime ervaring bij het inrichten en optimaliseren van AFAS Profit. Jaarlijks wordt de kennis hiervan getoetst als onderdeel van het AFAS Expertschap.

Waarom kiezen voor DOCCO?

Werken vanuit best-practices en ervaring bij andere kantoren. Niet opnieuw het wiel uitvinden, maar de software optimaal inzetten omdat we precies weten wat wel en niet goed werkt.

Daarnaast kijken we verder dan AFAS alleen. Misschien is er wel behoefte aan een slimme integratie met een ander softwarepakket zodat een efficiënt proces bereikt wordt. Inmiddels hebben we voor diverse accountantskantoren koppelingen met AFAS Software ontwikkeld. Zie ook de pagina met AFAS koppelingen. Doe er je voordeel mee!

AFAS en de gebruikers

Er zit nogal eens een kloof tussen de software en de gebruikers. Processen zijn nog zo mooi ingericht en ‘iedereen kan erbij’, maar bijna niemand gebruikt het. Zonde van de tijd die erin gestoken is! De oorzaak heeft bijna altijd te maken met de manier waarop het personeel betrokken wordt bij veranderingen. Terwijl dit cruciaal om een verandering te laten slagen! Daarom nemen wij dit standaard mee bij AFAS optimalisaties.

Ook meer uit AFAS halen?

Laten we eens van gedachten wisselen en kijken waar kansen liggen. Ondersteuning kan zowel kortlopend, op projectbasis, of als interim projectleider.

Productsheet AFAS-KVK

Lees de productsheet over een generieke koppeling Unit4 Audition en AFAS Outsite voor XBRL publicatiestukken!

Reindert

Reindert

AFAS Consultant bij DOCCO

Neem contact op als je meer wilt weten, of gewoon een vraag hebt!

reindert@docco.nl

Share This