0318-830376 info@docco.nl

DOCCO Diensten

Bekijk het aanbod

Als kenners van de accountancymarkt en experts rond IT en verandermanagement kunnen we je uitstekend helpen. Onze adviseurs hebben eerder op een accountantskantoor gewerkt en spreken dus jouw taal. We weten wat de actualiteit met zich meebrengt en kunnen als geen ander het aanbod van (software)leveranciers goed overzien. Met deze ingrediënten kunnen we je van dienst zijn.

In ons advieswerk nemen wij als vertrekpunt altijd de missie en visie van jouw kantoor. Wij helpen om die te vertalen naar een passend IT strategieplan en adviseren over de inzet van techniek. Voor ons is IT maar een middel en geen doel op zichzelf. Daarom kijken we naar het bredere perspectief.

Onze adviesdienstverlening gaat van kleine administratiekantoren tot de big four. Dagelijks zijn we bij kantoren te vinden om samen de schouders onder uiteenlopende IT-vraagstukken te zetten.

Vanwege onze praktijkervaring adviseren we ook met regelmaat brancheorganisaties en softwareleveranciers over marktontwikkelingen.

Uiteraard kun je ons bellen, zodat we samen kunnen kijken naar wat je nodig hebt of kunt gebruiken. Om je op weg te helpen hebben we een aantal voorbeelddiensten samengesteld.

 

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie en reserveringen!

Voorbeelddiensten

365 Booster Programma

Maak gebruik van het 365-boosterprogramma van DOCCO om de ingebruikname en adoptie van Office 365 binnen je organisatie te versnellen. In een halve dag passen we samen jou..

IT Strategie Game

Legio kantoren hebben moeite om richting te geven met alle (ICT) ontwikkelingen die op hen afkomen. Dit resulteert in een beperkte visie en moeite bij het maken van de ICT keuzes die……

Quickscan IT & Proces

Hoe haal ik meer uit mijn bestaande ICT-omgeving en welke verbeterpunten zijn er mogelijk? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen die ik slim kan inzetten? Is mijn ICT-omgeving…

Portal Proces Game

Een klantportaal inzetten is geen sinecure. Dat hebben veel accountantskantoren inmiddels ontdekt na jaren van ploeteren. De inzet van een klantportaal raakt héél veel bedrijfsprocessen, vraag..

AVG Opstarthulp

Meer dan 60 administratie– en accountantskantoren gingen je voor! Tijdens deze ‘kickoff’ sessie bij jou op kantoor gaan we direct aan de slag met de benodigde stappen voor de AVG. Het maakt…

Security Awareness Sessie

Informatiebeveiliging en privacy worden steeds belangrijkere thema’s door intensieve digitalisering. Daarnaast is sinds een aantal jaren de meldplicht datalekken van kracht. Welke…..

Security & Privacy Check

De AVG is vaak binnen administratie- en accountantskantoren een jaar na de invoering op de achtergrond geraakt. Het is echter wel van groot belang dat de genomen….

IT Commissie-begeleiding

De adviseurs van DOCCO nemen steeds vaker deel aan een ICT commissieoverleg bij accountantskantoren. Veel middelgrote kantoren hebben een dergelijke commissie om de..

Workshop Verandermgmt

Primair richten op verwerking van administratie voor de klant is verleden tijd voor administratiekantoren. Een advies gedreven werkwijze en sturen op afwijkingen is…….

Caluwé Veranderscan

Om veranderingen door te voeren binnen een kantoor is het belangrijk om te weten met wat voor een type denkers men in het kantoor heeft (inclusief de directie). Door medewerkers….

Softwareselectie

Er komen steeds meer softwareoplossingen op de markt die dezelfde functionaliteit bieden of die iets totaal nieuws in de markt zetten. Wellicht ben jij ook…..

Contract Review

Steeds meer kantoren kiezen voor het uitbesteden van de (technische) IT-omgeving. Soms door een keuze voor een datacenter of hostingaanbieder. Of door de inzet op volledig…

Heb je een vraag over onze diensten?

1 + 6 =

“In alle processen hebben wij de professionele hulp van DOCCO als prettig ervaren.”
Bart van der Linde

IFAA

“DOCCO voelt bijna meer als een collega dan een externe partij”.

Arjan Waaijenberg

Lentink De Jonge

Share This