0318-830376 info@docco.nl

Bron: Accountancy Vanmorgen
Accountancy Vanmorgen heeft nu ook haar eigen app! In de app vindt u het laatste accountancy-, fiscale en branchenieuws, aankondigingen van accountancy events, onze tweets en de AV-vacaturebank. Ook treft u hierin een overzicht van onze partners aan en we stellen het AV-team aan u voor. DOCCO – IT & Verandermanagement heeft de AV-app in razendsnel tempo voor Accountancy Vanmorgen gebouwd.
AV-app

Dankzij DOCCO is de AV-app operationeel bij de allereerste AV-dag die morgen plaatsvindt in Spant! in Bussum! Vanuit de nieuwe vestiging in Veenendaal levert DOCCO advies, consultancy en training rondom ICT, procesoptimalisatie en verandermanagement, toegesneden op de accountancymarkt. Op 1 oktober jl. maakte het bedrijf ook kenbaar te zijn gestart met de bouw van kantoorspecifieke apps, omdat de toekomst van accountantskantoren steeds meer in het teken komt te staan van ‘mobile’ en ‘social’.

De AV-app is per direct beschikbaar voor Android en iOS. Zoek in Google Play of in de App Store op ‘Accountancy Vanmorgen’ en download hem meteen!

Share This