0318-830376 info@docco.nl

Met een nieuw jaar voor de deur is er tenminste één event in de accountancybranche die je direct in je agenda moet zetten: de Accountancy Expo op 20 juni. De organisatie – sinds dit jaar een samenwerking tussen DOCCO en Accountantweek- is al druk bezig met de jaarlijkse uitdaging: een compleet verfrissende opzet samenstellen qua beleving en inhoud. Het beursevenement trekt al jaren een groeiend aantal deelnemers en bezoekers rondom IT-innovatie voor administratie- en accountantskantoren. Ook exposanten denken weer mee in de totstandkoming van de vierde editie.

De creatieve goed doordachte opzet is kenmerkend voor de Accountancy Expo, dat ook wel het meest verrassende event wordt genoemd. Het is geen traditionele beurs of een congres, maar een mix tussen een evenement, beurs en aandacht voor beleving. Voor veel bezoekers is het een uitgelezen kans om meer dan 65 exposanten te ontmoeten in één dag. Daarnaast zijn er legio mini-sessies op de beursvloer die verdieping geven rond actuele thematiek.

Editie 2017 wordt te gek!

DOCCO IT&VerandermanagementWat dacht je van thema’s als blockchain en SBR Assurance en digital signing? Zowel IT-thema’s als ook thema’s die te maken hebben met educatie en de positionering van je kantoor (marketing, ondernemerschap) vormen de rode draad in vier unieke thema zones. Het beloven geen voor de hand liggende sessies te worden, maar bijzondere belevingen! En dat gaat al beginnen als je aankomt op het terrein van de Loods! In 2017 vormt een enorme ruimte maar liefst 3600 m2 de basis voor een onvergetelijke en inspirerende dag.

De Accountancy Expo krijgt elk jaar een bijzonder hoge waardering van bezoekers en exposanten en ook in 2017 gaat de organisatie er alles aan doen om bezoekers en exposanten op een unieke wijze in verbinding te brengen. De komende maanden wordt het inhoudelijk concept verder uit de doeken gedaan.

Je kunt je nu alvast (tijdelijk kosteloos met code Beleef@AccExpo2017) inschrijven als bezoeker. Een lunch en hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Ook voor exposanten zijn de aanmeldingen van start gegaan! De Accountancy Expo vind op 20 juni plaats in de Loods aan de A28 t.h.v. Nijkerk.

Share This