0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & Verandermanagement - http://www.docco.nl23 juni is de tweede editie van de Accountancy Expo in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De Accountancy Expo is hét ICT innovatie event voor accountancy, georganiseerd door DOCCO IT & Verandermanagement. Bezoekers kunnen tientallen leveranciers in één middag ontmoeten en alles rondom de laatste releases en nieuwe ICT oplossingen voor hun kantoor ontdekken.

De Accountancy Expo staat deze keer in het teken van: Social, Mobile, Analytics en Security. Ze heten: de Special Topics. Voor elke Special Topic zal een innovatieve partij, die vooroploopt in dit gebied, op een interactieve manier demonstreren hoe deze Topics ingezet kunnen worden binnen accountantskantoren. Dit alles, live op de beursvloer, de hele middag lang. Bezoekers kunnen zelf casussen indienen en krijgen direct concrete uitkomsten of handvatten mee naar huis.

Op de Accountancy Expo wordt de keten in beeld gebracht. Van scan en herken tot de uitvragende partijen en alles wat daar bij komt kijken. Van alle aanwezige partijen zal zichtbaar zijn wat hun rol is in het IT landschap van de accountant. Wie koppelt er met wie?

Bezoekers kunnen een Meet & Greet reserveren met een exposant in de Executive Lounge, de laatste technologische innovaties op de Wall of Innovations ontdekken of een van de aansprekende subsessies bezoeken.

Aanmelden kan tot 1 april gratis op www.accountancyexpo.nl met kortingscode expo15.

Share This