0318-830376 info@docco.nl

Tijdens Accountancy Expo 2018 gaan we het niet hebben over allerlei technologische megatrends, maar over wat we vandaag kunnen doen om klanten beter te helpen!

Er wordt veel gezegd en geschreven over de grote ingrijpende veranderingen in de accountancy. Iedereen heeft wel een visie en een mening over het accountantskantoor van de toekomst. En de experts buitelen over elkaar heen met de meest geavanceerde technologische trends. Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk je vak met plezier uitoefenen en bouwen aan een succesvolle onderneming. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. Je zult het vandaag moeten doen. Dag in, dag uit.

Tijdens de Accountancy Expo 2018 gaan we aan de slag met het gereedschap dat je vandaag kunt inzetten om jouw onderneming nog succesvoller te maken. De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Je kunt voor praktisch advies en inspiratie terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering met de inzet van IT.

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kom je helemaal in de stemming om de klus op jouw kantoor te gaan klaren. We steken de handen uit de mouwen en met het juiste gereedschap bouwen we verder aan onze onderneming. Niet die dag erop, niet na een week, maar op de dag zelf.

Bouw je op 19 juni ook mee aan jouw “kantoor van vandaag”? Genoeg te beleven!

  •     Ruim 80 leveranciers van IT-oplossingen en diensten voor de accountancy.
  •     Masterclasses, werkoverleg, netwerkruimte, user experience room/theater.
  •     Bouw met elkaar het kantoor van vandaag.
  •     Volop inzichten van collega’s en topexperts.

Masterclasses

Verschillende topsprekers zullen de bezoekers inspireren en bijpraten over alle actuele thema’s in de accountancy. Ook hier geen hoog over verhalen, maar praktisch toepasbare kennis voor de kantoren van vandaag.

Aan de slag met….

Als bezoeker krijg je hier een gebruikerservaring, ook al maak je (nog) geen gebruik van een bepaalde oplossing. Door middel van een demo, het delen van praktische tips en het laten zien en ervaren van de toepassingsmogelijkheden kom je meer te weten over het product en of dienst van een van de top exposanten. Zo krijg je snel een indruk of dat de oplossing is waarmee jij vandaag aan de slag wilt in je kantoor.

Bestel hier alvast je ticket!

Share This