0318-830376 info@docco.nl

Accountancy Monitor

De Accountancy Monitor gaf inzicht in de verwachting rond de ontwikkeling van het vak en de verschillende percepties! Na drie edities is de monitor gestopt. U vindt hier enkele impressies terug.

De opzet

Ons vak verandert. Onze middelen veranderen. Structuren veranderen. Er is volop gesprek en discussie. Maar waar beginnen we? En welke kant moet het op? En ziet iedereen dit niet heel verschillend? De Accountancy Monitor gaf inzicht in de verwachting rond de ontwikkeling van het vak en de verschillende percepties. Het zette daarnaast uw persoonlijke blik in relatie tot die van anderen. Hoe kijkt u zelf aan tegen verandering vanuit strategisch perspectief? En bent u zelf een innovator of niet?

Persoonlijk

Persoonlijk inzicht dankzij de monitor! Als u de mini-scan invulde ontving u direct een mooi vormgegeven persoonlijke presentatie van de uitkomsten. De gemiddelden worden in deze infographic-stijl presentatie real-time aangepast op basis van ingevulde scans van anderen.

Bijna 500 mensen, hoofdzakelijk werkzaam in de branche, vulden één of meerdere scans in!

g

Uit de laatste scan:

  • Wij sturen actief op klanttevredenheid 25%
  • Medewerkers gaan soms lastig mee in veranderingen 38%
  • Vaste productprijzen op korte termijn 35%
  • Informatieveiligheid is toenemend risico 49%
9

Volg ons op twitter


9

Uitkomsten deel 1 en 2

Bijna alle accountants (94 procent) zien de noodzaak tot (snelle) verandering. Download de uitkomsten van Accountancymonitor 1 (presentatie op ICT Accountancy Jaarcongres)  
Accountantskantoren zijn druk met afwegingen rondom adviesdiensten, prijsmodellen en interne efficiency. Download de samengevatte uitkomsten van Accountancymonitor 2
9

Impressie

Zelf ook een enquête met uitkomsten in infographic-stijl?

Neem direct contact op
Share This